חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית צלעות טלה ותפוח אדמה דרוס בסיר טיגון הכפול של הנינג'ה

צלעות טלה ותפוח אדמה דרוס בסיר טיגון הכפול של הנינג'ה

היום החלטתי להכין צלעות טלה מטפטפות על תפוח אדמה דרוס
לשם המשימה הוצאתי מהארון את סיר הטיגון הדו-קומתי Ninja Double Stack XL דגם SL403
של נינג׳ה כמובן

הכנסתי בתא העליון את הצלעות עם תפוחי האדמה בתוכנית צלייה
מהון להון בזמן שהתחלתי להכין קים חזרה מבית הספר וביקשה להכין משהו מהיר בטענה שממהרת לחוג,
אז אפשרתי לה , היא הוציאה מהמקפיא כדורי פירה ונאגטס
והפעילה לעצמה טיגון באויר חם,
השתמשנו בלחצן הסנכרון שגורם ל-2 התאים להיות מוכנים יחד.
המכשיר מתאים למשפחות גדולות ולאירוח, עם אפשרות להכין עד 4 מנות שונות בו-זמנית, וכל זה תוך חיסכון במקום במטבח ותוצאה קריספית ובריאה עם עד 75% פחות שומן!

החידוש המרכזי והחשוב במכשיר הזה לקהל הדתי ולשומרי הכשרות הוא האישור ההלכתי ממכון צומת, שמאפשר בישול בשרי וחלבי בתאים נפרדים ובשימוש קבוע. שריג אפילו מחלקים עם המכשיר מדבקות כאלה לסימון התאים

בשיתוף שריג

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

6 צלעות טלה
5 תפוחי אדמה שלוקים או במיקרוגל
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
תבלין גריל
שפריץ שמן

אופן ההכנה

מפזרים מעל הצלעות מלח ופלפל ומשפריצים טיפונת שמן,
מוציאים את מגירת הבישול,
מרימים את הרשת שמים את תפוחי האדמה ומועכים בעזרת כוס.
מתבלים עם מלח ופלפל (לא צריך שמן צלעות הטלה כבר יעשו את העבודה)
מניחים מעל תפוחי אדמה את הרשת ומסדרים את צלעות הטלה,
מכניסים למכשיר,
לוחצים הדלקה,
בוחרים תא מספר 1,
מעבירים למצב צלייה
בוחרים זמן 12 דקות,
בוחרים טמפרטורה 190 מעלות
לוחצים התחלה וברגע שהמכשיר יצפצף ויגמר הזמן האוכל מוכן

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת