מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית פרוזן יוגורט ביתי עם פטנט יחודי

פרוזן יוגורט ביתי עם פטנט יחודי

מצאתי לכם דרך מגניבה להכין פרוזן יוגורט ביתי עם כל התוספות שאוהבים כל מה שאתם צריכים זה שקיות זיפר עם סליידר שבהם מקפיאים את היוגורט ואת התוספות שאתם אוהבים
ומתי שתופס אתכם החשק אתם פשוט מוציאים וטוחנים בבלנדר
לפי ההוראות שאני נותן לכםֿ
ויש לכם פרוזן משגע בדיוק כמו בגלידריות

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

כמות: 2 חצאי קילו :
ליטר יוגורט עיזים מכל סוג שרוצים
250 מל׳ שמנת מתוקה 32 אחוז
שקיות זיפר עם סליידר מידה m
4 מקופלת לבנה
4 מקופלת חומה
4 קוביות חלווה
10 תותים
2 בננות חתוכות
חופן פקאן מסוכר
4 עוגיות אוראו
4 תמרים ללא הגלעין

אופן ההכנה

מערבבים את היוגורט עם השמנת המתוקה ומעבירים ל-2 שקיות זיפר ולהקפאה ל4 שעות
טיפ חשוב תשטחו את היוגורט ותשכיבו במקפיא זה גם חוסך מקום
וגם יקל עלינו שנצטרך לשבור אותו לתוך הבלנדר.
את התוספות רצויו גם לדאוג לשים בשקיות זיפר ובהקפאה כי מתי שתרצו להכין יהיה לכם הכל כבר קפוא במקפיא.
ברגע שרוצים להכין מוציאים מהקפאה את התוספות
אני הכנתי חצי מהכמות שהקפאתי וחצי השארתי לפעם הבאה שיהיה לי עוד נגלה לעשות.
בבלנדר שמים חצי מכמות התוספות 2 מקופלת לבן, 2 מקופלת חום, 2 קוביות חלווה, 5 תותים קפואים, בננה אחת קפואה, 2 עוגיות אוראו, 2 תמרים
טוחנים היטב את התוספות בפולסים בבלנדר,
ברגע שטחונים גס מוסיפים שקית אחת יוגורט קפוא ששוברים לקוביות
טוחנים בפולסים אם צריך פותחים וטיפה דוחסים הכל למטה
ברגע שהכל טחון אין צורך להמשיך לטחון עוד צריך מרקם גרגירי,
קחו כף ומעט תאחדו בעצמכם .
הגישו שזה קפוא ,
במידת הצורך אם זה מעט התחיל להפשיר אין שום בעייה תכניסו ל-5 דקות להקפאה ותקבלו פרוזן יוגורט מושלם

בתאבון וקיץ נעים

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת