מנה בשרית כייפית וקלה להכנה
אתם פשוט חייבים לנסות,
קים הכריזה עלייה כמנת הפסטה הכי טעימה שהיא אכלה
והאמת לא סתם היא באמת משהו מיוחד…
#בשיתוף אסם
מבשלים את הפפרדלה בסיר עם מים רותחים וכפית מלח כ-8-9 דקות ומסננים
מחממים מחבת או ווק על להבה הכי גבוהה
מוסיפים מעט שמן זית וזורקים פנימה את רצועות האנטריקוט,
מתבלים במלח ופלפל,
מקפיצים 2-3 דקות לא יותר ומסירים מהאש.
נעביר את האנטריקוט לכלי אחר ,
ננגב את הווק עם נייר סופג ונחמם אותה שוב.
מוסיפים שמן זית ומוסיפים את הבצל, מקפיצים כדקה וחצי ומוסיפים את הפטריות והצ׳ילי החריף
מקפיצים ומקפידים שהאש כל הזמן תישאר גבוהה
לאחר כ-3 דקות מוסיפים את הטריאקי והמירין
מוסיפים את האנטריקוט
מקפיצים כדקה וחצי שהרוטב יצטמצם על הירקות והבשר
מוסיפים את הכוסברה והבצל הירוק
מוסיפים את הפפרדלה
שתיים שלוש הקפצות ומגישים חם
בתאבון