חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית פלאפיש - פלאפל דגים

פלאפיש – פלאפל דגים

אז לכבוד תשעת הימים החלטתי לפתוח עם מתכון טעים במיוחד שאי אפשר לא לאהוב

לפלאפל- פיש 

הפלאפל הוא מאכל שמזוהה איתנו הישראלים

אז לקחתי אותו כרעיון והכנתי גרסה מהדג הכי ישראלי שיש הלא הוא

׳האמנון הישראלי הטרי׳

זו הזדמנות מצויינת להודות לארגון מגדלי הדגים שבחרו בי גם השנה

להיות חלק מהם ולייצג כל כך הרבה חקלאים ישראלים

(לתמוך בחקלאות ישראלית תמיד עושה לי שמח בלב)

אז זכרו כשאתם רוכשים אמנון ישראלי אתם דואגים לחקלאים שלנו ובלי קשר יש לו כל כך הרבה יתרונות והוא עשיר בויטמין d

וכמובן אהוב על החיך הישראלי.

#בשיתוף ארגון מגדלי הדגים

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

קילו אמנון ישראלי טרי (טחון או שאפשר לטחון לבד)
חופן כוסברה
חופן פטרוזיליה
בצל לבן אחד
5 שיני שום קלופות
חצי פלפל חריף (למי שאוהב אני לא שמתי בגלל הילדים)
כף כוסברה יבשה
כף שטוחה מלח
חצי כפית פלפל לבן
כפית כמון
ביצה
כוס קמח
2 כוסות פירורי לחם זהובים
200 גרם יוגורט עיזים
חופן שמיר קצוץ
מלפפון אחד מגורר סחוט ממים
שן שום כתושה
מיץ מחצי לימון
רבע כפית מלח
פיתות
חמוצים
ירקות שרופים (בצל,בצל ירוק,עגבניה, פלפל חריף)

אופן ההכנה

במעבד מזון או במטחנת בשר טוחנים את הדג, הפטרוזיליה, הכוסברה, הבצל והשום.
שמים בקערה ומוסיפים את הקמח, הביצה, הכמון, הכוסברה היבשה, הפלפל לבן והמלח
מערבבים היטב ויוצרים מהמסה כדורים קטנקנים בגודל פלאפל
טובלים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק.
לצזיקי:
מערבבים את היוגורט, השמיר, המלפפון, הלימון, השום והמלח ומערבבים היטב
מגישים בפיתה עם חמוצים וירקות שרופים
ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת