חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית פיתות בנינג׳ה גריל ועיג׳ה משפחתי שהרכיב את הכריך ילדות המושלם

פיתות בנינג׳ה גריל ועיג׳ה משפחתי שהרכיב את הכריך ילדות המושלם

פיתות אמיתיות כמו של פעם בנינג׳ה גריל…

כן כן שמעתם נכון,

הכנתי פיתות ועיג׳ה משפחתי ויצרתי לי עוד כריך ילדות ירושלמי ידוע.. 

כאחד שמכיר את כל המכשירים של נינג׳ה כמו כף ידי וכל פעם ממשיך להוכיח שאין דבר שהמכשירים האלו לא יכולים לעשות אתם צריכים להבין משהו הצורה בו בנוי הגריל כשסוגרים אותו יודע לתת מעטפת חום כל כך אחידה שאפילו פיתות המכשיר יודע להכין 

אני השתמשתי במצב ״מחבת״ אומנם יש את המחבת רק בנינג׳ות פרו מקס אבל גם בנינג׳ות הקודמות ניתן להכין בסיר,

מה הכללים?

  1. לחמם חום הכי גבוה שהמכשיר שברשותכם יכול להגיע ואתם מסודרים.
  2. להניח את הפיתה ולסגור מיד כדי שהחום ישמר, להציץ אחרי דקה וחצי מה המצב ורק שהפיתה התנפחה ניתן להפוך.

#בשיתוף שריג

בואו למתכון…

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

לפיתות:
קילו קמח
כף וחצי שמרים (15 גרם)
3 כפות סוכר (40 גרם)
3 כפות שמן זית
1 כף מלח
רבע כפית אבקת סודה (לא חובה למי שאין אבל משדרג)
600 מ״ל מים פושרים (4 כוסות חד פעמי)
לעיג׳ה:
חבילת עלי מנגולד
3 תפוחי אדמה
1 בצל
3 שיני שום
חבילת פטרוזיליה
חבילת בצל ירוק
כוס פירורי לחם
4 ביצים
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

לפיתות:

  • בקערת המיקסר עם וו לישה שמים את שמים 600 מ״ל מים פושרים
  • מוסיפים כף וחצי שמרים ומפעילים את המיקסר מהירות 3 (בינונית)
  • אחרי 2 דקות מוסיפים 3 כפות סוכר ו-3 כפות שמן זית.
  • מוסיפים פנימה קילו קמח  ומפעילים מהירות 3 ברגע שמתחיל להיווצר בצק מוסיפים כף מלח 
  • נותנים למיקסר ללוש 10 דקות על אותה מהירות עד שנוצר בצק נוח ואחיד.
  •  מכסים את הקערה ונותנים לבצק לתפוח שעה 
  •  לאחר מכן יוצרים כדורים של 150 גרם (בערך כדור טניס) מכסים להתפחה נוספת של 10 דקות.
  • בשלב הבא מרדדים עם מערוך לצורת פיתה ומכסים שלב זה חשוב במיוחד (לא לשחק עם הבצק חייב שישאר חלק)
  • נותנים 10 דקות התפחה נוספת מכוסה במגבת
  • מחממים את הנינג׳ה גריל מצב מחבת חום הכי גבוה (אם זה במחבת של הנינג׳ה אז 200 מעלות אם זה בסיר אז 240 מעלות העיקר שיהיה משטח חלק וחום הכי גבוה)
  • מכניסים את הפיתות לגריל 2 דקות כל צד 
  • כשהפיתות מוכנות מכסים במגבת כדי שישמרו על לחות 

לעיג׳ה:

  • חותכים את עלי המנגולד לחתיכות גדולות וחולטים במים רותחים 2 דקות , סוחטים היטב
  • מגרדים בצל, קוצצים את הפטרוזיליה והבצל הירוק, כותשים את השום
  • מבשלים את תפוחי האדמה 10 דקות במים (שלא יתרככו זה בסדר) מוציאים מהמים וברגע שמתקרר מגרדים אותם
  • מערבבים את כל המרכיבים עם הביצים, פירורי הלחם, המלח והפלפל מערבבים הכל יחד 
  • מפעילים את הנינג׳ה מצב מחבת 200 מעלות ומשמנים במעט שמן
  • שמים את התערובת ומשטחים 10 דקות צד אחד ועוד 2 דקות מהצד השני 

כשהכל מוכן מרכיבים את סנדוויץ החלומות עם ממרחים וירקות שאוהבים

אין טעים ומרגש מזה

בתאבון

 

 

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת