את המתכון לעוף הזה אתם חייבים לשמור ֿֿ
ומתישהו תכינו לא משנה מתי העיקר שתכינו כי אימאללה צרחנו בבית הילדים התעלפו,
רוי אמר מה זה אבא בטעם של מוסקה
אז מה היה לנו פה , עוף עם חצילים, עגבניות, פלפל שושקה ובצל ירוק.
ראשית מחממים במחבת שמן מטגנים את החציל עד להשחמה,
בסיר סוטאג׳ רחב שמים את שמן הזית, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
מוסיפים את העוף, מוסיפים את המלח והפלפל ומטגנים עד להשחמה מלאה.
מוסיפים גבעולי בצל ירוק בין העופות,
מוסיפים את פלפל השושקה החצוי,
מוסיפים את רבעי עגבניות,
מוסיפים את החצילים
חשוב לסדר את הכל שיווצר פסיפס מושלם.
לוקחים קערה עם המים הרותחים מוסיפים את הפפריקה, הכמון, האריסה והרסק ומערבבים היטב,
יוצקים לתוך הסיר, מוסיפים כוסברה ומכסים עם מכסה
מבשלים שעתיים על אש קטנה
לאחר מכן מכניסים לתנור שחומם מראש 190 מעלות עד להזהבה (בערך 20 דקות נוספות)
מגישים באהבה עם תוספת שאוהבים (אנחנו אכלנו עם אורז לבן)
ובתיאבון