חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית ספגטי מיטבולס שילדים אוהבים

ספגטי מיטבולס שילדים אוהבים

מה יותר טעים מספגטי ברוטב?

ספגטי ברוטב עם מיטבולס קטנטנות!

הילדים שלי מתים על המנה הזאת

תראו את קימי בסרטון כמה התלהבות זה אומר הכל…

#בשיתוף ווניש

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

לקציצות:
חצי קילו בשר טחון
2 גזרים מגורדים
1 בצל קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
כוס פירורי לחם מסוג גרסיני
1 ביצה
2 כפות שמן זית
כפית גדושה מלח
חצי כפית פלפל שחור
כף ראס אל חנות
לרוטב:
1 בצל קצוץ דק
1 גזר קצוץ דק
1 סלרי קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
קופסת עגבניות בשימורים
2 כפות רסק עגבניות מרוכז
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כפית סוכר (לאיזון)
10 עלי בזיליקום טרי
חבילת ספגטי

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל מרכיבי הקציצות יחד,
  • יוצרים כדורים קטנים,
  • מכניסים לתנור שחומם 180 מעלות טורבו ל-7-8 דקות
  • בסיר רחב שמים 3 כפות שמן זית, מטגנים היטב את הבצל, הסלרי והגזר.
  • מוסיפים 2 שיני שום קצוצות
  • מוסיפים את העגבניות במיץ ואת רסק העגבניות
  • מערבבים היטב ומוסיפים את התבלינים.
  • מוסיפים כוס וחצי ממי הפסטה ומכסים ל-10 דקות על אש קטנה.
  • מוסיפים את הקציצות ומבשלים ל-15 דקות נוספות.
  • מכינים ספגטי במים רותחים עם מלח
  • מסננים
  • מאחדים עם הרוטב

 

  • ובתאבון
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת