יום שישי היום… לא חושב שיש מישהו שלא שמע את המשפט סופריטו של שישי
ולא חושב שיש מישהו שלא מכיר סופריטו
אז למי שלא מכיר נעים מאוד אני סופריטו,
ואני תהליך של טיגון של כל המרכיבים ואיחודם לבישול ארוך
עם מלח ופלפל.
אם נתקלתם בסופריטו צהוב זה גם בסדר גם טעים אבל אני חושב שאין כמו הטעם הטבעי העמוק והמתיקות שהבצל נותן לסיר
אז תנסו את זה
עכשיו תקשיבו שימו מלא תפוח אדמה כי רבים עליו מכות
מטגנים 10 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות בשמן עמוק
אפשר גם בשכבת שמן שטוחה חשוב שתפוחי האדמה ישחימו,
את אותה פעולה עושים לכרעיים עוף לפי הכמות הרצויה.
בסיר רחב מטגנים 3 בצלים חתוכים לקוביות עד להזהבה
מעליהם שמים את העוף, את תפוחי האדמה
מתבלים במלח ופלפל שחור (אני השתמשתי במכתש ועלי)
אבל לא חייב
מכסים במים עד לכיסוי ומבשלים כשעתיים על אש קטנה.
לא צריך שום תבלין נוסף זה מקבל מתיקות שלא ניתנת להסבר
בתאבון.