חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית סופלקי טופו

סופלקי טופו

קבלו מתכון מפתיע שיעשה לכם שמח בלב

סופלקי טופו זה הדיבור היום חברים

עם צזיקי טבעוני ופיתה תוצרת בית שגם לה יש מתכון כתוב

רוצו להכין..

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

מצרכים לשיפודי סופלקי טופו:
2 חבילות טופו עגבניות מיובשות חתוכות לקוביות
חצי כפית אורגנו יבש
כף אורגנו טרי
שן שום
חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל, מיץ מחצי לימון, 2 כפות שמן זית
מצרכים לצזיקי טבעוני:
גביע יוגורט טבעוני או מעדן סויה בטעם טבעי
כף שמיר קצוץ
שן שום כתוש
חצי מלפפון מגורד
רבע לימון סחוט
כפית חומץ, רבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור
מצרכים לבצק (לפיתה):
500 גרם קמח לבן
15 גרם שמרים יבשים
15 גרם סוכר
3 כפות שמן זית
חצי כפית מלח
300 מל׳ מים פושרים

אופן ההכנה

לפיתה: שמים את היבשים בקערה ומערבבים

מוסיפים שמן זית ובהדרגה מתחילים למזוג מים תוך כדי לישה.

כשהבצק מתגבש, ללוש כ-4 דקות על השיש ולהניח להתפחה 40 דקות.

מחלקים לכדורים בגודל כדור טניס מכסים ומתפיחים 10 דקות נוספות.

פותחים עם מערוך לצורת פיתה ובעזרת האצבעות עושים לחיצות הלוך חזור

כי אנחנו לא רוצים שהפיתה תתנפח.

מחממים מחבת אש גבוהה שמים את הפיתה דקה וחצי כל צד ֿוחוזרים על הפעולה עם שאר הפיתות.

מכינים משרה לשיפודים: שמים במכתש ועלי את האורגנו הטרי והיבש, מלח פלפל שום, מיץ לימון ושמן זית וכותשים שופכים על הטופו שחתוך לקוביות,מערבבים ושמים למנוחה של 10 דק כדי שהטעמים יספגו.

נשפד על שיפוד עץ ולאחר מכן נצלה את השיפודים על מחבת פסים- בערך 2 דקות מכל צד.

לצזיקי הטבעוני: שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים.

 

זהו נשאר רק להרכיב את פיתת חלומות

אני הוספתי עגבניות חתוכות, חסה, בצל לבן עם סומק ,פטרוזיליה וציפס מטוגן

וזהו פשוט חלום!

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת