זה מסוג המוצרים שאתה עומד בסופר מסתכל עליהם ואומר ,
פאאאאאאאק איך לא היה כזה עד היום? איך?
אמאאאא איזו נקניקייה עם כריזמה
טעימה צרחות,
24 סנטימטר של יופי מתפרץ
אמרתי כבר שאני מכור לנקניקיות?
בקיצור טירת צבי הגאוניים הוציאו נקניקייה שאסור לכם לפספס
אז לסיפתח יצרתי מנה שקים ביקשה וראתה
זה פרנה/ פוקצ׳ה סטייל שאופים בטאבון (אפשר גם התנור) עם הנקניקייה בזמן האפייה,
ואז מוסיפים את כל התוספות שאוהבים
ופשוט מתענגים על כל ביס
הכנתי בצק בהכנה מהירה (מי שרוצה יש בצק גם להתפחה איטית אצלי באתר)
בתאבון
#בשיתוף טירת צבי
אופן ההכנה לבצק:
בקערת מיקסר שמים את הקמח השמרים והמלח
מתחילים לערבל בדרגה 3 ובהדרגה מוסיפים את המים
לשים בערך כ10 דקות
מורידים את הבצק אל השיש עושים קיפול אחד ויוצרים כדור מכסים ל-10 דקות
לאחר מכן יוצרים עוד קיפול ומכסים הפעם מתפיחים שעה
לאחר מכן מחלקים את הבצק 15 כדורים ומגלגלים
(מנסים לשמור על הכדור כמה שיותר חלק).
מקמחים 2 קופסאות יעודיות להתפחת בצק ומניחים במרווחים קלים
מוציאים כדור ושמים על הקמח (אני משתמש בקמח סמולינה אפשר להשתמש ב-״00״)
מרדדים עם האצבעות רק את החלק שבו תשב הנקניקייה ושומרים על השוליים גבוהים ,
מעט מותחים את הבצק.
שמים את הנקניקייה במרכז
מחממים את הטאבון ומכניסים ל-2:30 דקות לי יש טאבון של נינג׳ה
למי שאין טאבון שיחמם אבן שמוט בתנור או תבנית הפוכה בקרקעית
חום הכי גבוה ולאפות כ- 8 דקות
כשמוכן מוסיפים תוספות שאוהבים
אני שמתי חסה, עגבנייה, חרדל, קטשופ, כרוב כבוש ובצל מטוגן
בתאבון