– מערבבים את מרכיבי המשרה בקערה,מוסיפים את הבשר מכסים וממתינים 20 דקות
– מבשלים נודלס במים רותחים כ2 דקות ומסננים
מחממים ווק היטב במשך כמה דקות,
מוסיפים כף שמן וכפית שמן שומשום
מוסיפים חופן של הבשר, מקפיצים מעט ומוסיפים את השום והג׳ינג׳ר
מוסיפים 2 כפות טריאקי וכף סויה מקפיצים לעוד דקה
מוסיפים חופן נודלס
מאחדים ומקפיצים לעוד דקה
מגישים באהבה
אתם יכולים להוסיף כל דבר שאוהבים , ביצה, צ׳ילי , בצל ירוק ירקות
הדרך היא אותה דרך והתיבול אותו תיבול
בתאבון
אז היום בתפריט היומי
הילדים ביקשו נודלס פשוט וטעים כמו שהם מבקשים במסעדות,
נשאר לי שייטל מאתמול אז למה שלא אכין להם?
עשיתי לבשר משרה שראיתי לפני כמה חודשים אצל שחר ואורן האלופים ,
הוא עוזר לבשר להיות רך ודביקי כזה בדיוק כמו במסעדות ועוזר לרוטב להידבק בצורה מופלאה לבשר.
את הבשר חתכתי לרצועות עם כיוון הסיבים ואז לחתיכות דקות נגד כיוון הסיבים בדיוק כמו שהראיתי בסרטון
הטיפ שלי הכי חשוב אליכם הוא תחממו את הווק טוב טוב לפני ותקפיצו במנות קטנות כל אחד את המנה שלו
ההקפצה תיקח בדיוק 3 דקות כל פעם והמוקפץ יצא מוקפץ ולא מבושל