לכבוד יום המרק הבינלאומי הייתי חייב להראות לכם את הבלנדר חם קר של נינג׳ה
בלנדר עוצמתי במיוחד שהוא גם יודע לבשל, יש לו 12 תוכניות שף חכמות ואטומטיות להכנת מגוון מנות תבשילים, מרקים, רטבים, שייקים, סמוזי ועוד
אני הלכתי על מרק ברוקולי קרמי ומפנק
כל מה שעשיתי זה להכניס אליו את המרכיבים וזהו יש מרק!
הדרך למרק המושלם בין אם קרמי או לא
היא פשוטה
בוחרים שמן שאוהבים או חמאה,.
בוחרים בצל, שום, כרישה
מה שבא לכם
בוחרים תבלינים,
טחונים או שלמים
בוחרים את הירקות שאוהבים
את הנוזל שרוצים וזהו בגדול
אפשר להכין גם מרקים קרמיים אבל גם מרקים במרקם גס יותר.
בשיתוף שריג יבואן הרשמי
במיכל הבלנדר שמים את השמן והחמאה,
מוסיפים את הבצל, השום והתבלינים,
סוגרים את המכסה ומפעילים מצב צריבה
המכשיר יתחיל לחמם ומעט לקצוץ כדי לפתוח את הטעמים והניחוחות כ -5 דקות
לאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים והמים הרותחים,
סוגרים ומפעילים מצב מרק חלק השעון יראה 30 דקות ויתחיל לרוץ אחורה
מכאן אין לכם שום תפקיד נוסף חוץ מב-5 דקות אחרונות שתוסיפו לו את השמנת לבישול דרך הפקק היעודי
מגישים עם מעט ברוקולי מגורד טרי וטיפונת שמנת לקישוט
בתאבון