תמונה ראשית מקלות תפוח אדמה וגבינה צהובה

מקלות תפוח אדמה וגבינה צהובה

נשנוש כייפי וקליל להכנה שישדרג לכם כל ארוחה

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

– 3 תפחי אדמה
– 3 חתיכות רדיד אלומיניום
– 2 כפות מלח גס
– 2 ביצים
– 2 כפות גדושות קורנפלור
– חופן פטרוזיליה קצוצה
– 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
– רבע כפית מלח
– חצי כפית פלפל שחור
– שמן זית

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  • עוטפים שלושה תפחי אדמה גדולים בנייר כסף
  • מניחים על נייר אפייה עם מלח גס מכניסים לתנור ל30 – 35 דקות עד ריכוך
  • מרוקנים את תכולת תפוח האדמה לקערה
  • מועכים ומוסיפים 2 ביצים, 2 כפות קורנפלור, רבע כפית מלח, כפית פלפל שחור, וחופן פטרוזיליה
  • מערבבים הכל לאיחוד
  • יוצרים בעזרת ידיים רטובות מקלות ומגלגלים מעט
  • מניחים בתבנית עם נייר אפייה
  • מורחים שמן זית את כל המקלות
  • מכניסים לאפייה של 30 דק 200 מעלות 
  • מגישים עם יוגורט ובתאבון
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת