חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
מצה דרוזית לאבנה זעתר ושמן זית

מצה דרוזית לאבנה זעתר ושמן זית

קבלו את המצה דרוזית הראשונה אי פעם וואי כמה שזה יצא טעים הכי פשוט להכנה , כל אחד יכול בקלות ובפשטות.

בשיתוף משק צוריאל

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

– 4 מצות
– 1 קופסא לאבנה משק צוריאל
– 4 כפות שמן זית
– 4 כפיות זעתר
– פטרוזיליה קצוצה(מי שלא אוהב יכול לשים רוקט קצוץ, סלרי קצוץ או לוותר בכלל)
– שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • טובלים את המצות במי ברז עדיף פושרים כ30 שניות כל מצה
  • מניחים על נייר סופג ובין השכבות שמים עוד נייר סופג
  • עוטפים במגבת רטובה כ20 דקות מנוחה
  • לאחר מכן חוצים את המצה לחצי
  • שמים כמות נדיבה של לאבנה, קצת זעתר ופטרוזיליה קצת שמן זית ומגלגלים 
  • טובלים בביצה ומטגנים במחבת עם שמן עמוק 
  • מטגנים דקה וחצי כל צד ומוציאים
  • בתאבון וחג פסח כשר ושמח
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת