מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית מחשי של שירן ובן בן ברוך מהתכנית אוטו אוכל

מחשי של שירן ובן בן ברוך מהתכנית אוטו אוכל

השבוע ראיתי בתכנית ׳אוטו אוכל׳ מנה מדהימה שהכינו שירן ובן בן ברוך וגם זכו איתה באותה תוכנית ,

אז עבדכם הנאמן החליט להנגיש לכם את המתכון המדוייק שהם הכינו שהוא זיכרון ילדות של שירן מסבתא שלה

ותקשיבו זה ייצא כל כך טעים שהתעלפנו פה בבית

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

למעטפת:
4-5 תפוחי אדמה עגולים יפים- לפרוס במנדולינה עובי דק
למלית הבשר:
חצי קילו בשר טחון (צלעות)
250 גרם חזה עוף- חתוך לקוביות קטנות פיציות (אני שמתי טחון)
50 גרם שומן אווז (מומלץ אבל אפשר גם בלי )
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה היטב
חצי חבילה כוסברה קצוצה היטב
קצת שמיר קצוץ היטב
1 בצל לבן גדול- מגורד וסחוט
2-3 פרוסות לחם- עדיף לחם יבש, הקשה של הלחם, רטוב מגורד וסחוט היטב
חצי כפית קינמון
1 כף מלח
רבע כף בהרט
חצי כף ראס אל חנות
1 כף פפריקה אדומה מתוקה בשמן
רבע כף כורכום
2 ביצים (בהתאם למרקם- המרקם אמור להיות קצת קשה וקצת רך, באמצע)
מערבבים הכל יחד
לפני הטיגון:
1 קערה עם 2 ביצים ועגבניה מגורדת
קערה עם- קמח לבן

אופן ההכנה

חותכים את תפוחי האדמה דק (שקוף) שמים בקערה עם מלח גס ל-10 דק לאחר מכן שוטפים ומייבשים במגבת.
את הלחם מניחים בקערה עם מים
אחרי שהכל רטוב- לסחוט היטב
מגרדים את הבצל וסוחטים,
מערבבים את מרכיבי מלית הבשר:
לוקחים מהמלית בשר מרכיבים עיגול קציצתי,
אחרי שהקציצה עגולה לוקחים שני עיגולי תפוח אדמה דקיקים ועוטפים את הקציצה משני צדדיה מהדקים טיפה,
טובלים את הקציצה העטופה בתפוח האדמה בצלחת של הקמח
ואז בצלחת של הביצה עם העגבניות המגורדות וישר לשמן הרותח.

* עדיף תחילה לטבול את כל הקציצות בקמח ורק לאחר מכן לטבול אותן בביצה, גם יותר נוח וגם הקציצה לא תתייבש.

מגישים לצד הסלט ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת