אסם איתגרו את גברברי הנבחרת לבשל בהפתעה לנשות הנבחרת,
אני הפתעתי לבתיה שורק,
היא לא ידעה מכלום חוץ מצריך להגיע אליה משלוח
חכו לסוף הסרטון לראות את התגובה
זה קורע.
#בשיתוף אסם
אסם איתגרו את גברברי הנבחרת לבשל בהפתעה לנשות הנבחרת,
אני הפתעתי לבתיה שורק,
היא לא ידעה מכלום חוץ מצריך להגיע אליה משלוח
חכו לסוף הסרטון לראות את התגובה
זה קורע.
#בשיתוף אסם
קילו סינטה חתוכה דק נגד הסיבים |
2 כפות סויה |
כפית אבקת סודה לשתייה |
חבילת נודלס אטריות אורז |
5 כפות טריאקי למוקפץ |
3 ראשי באק צ׳וי טרי |
2 חצילים חצויים לחצי ופרוסים כ2 ס״מ עובי |
4 כפות שמן זית |
4 גבעולי בצל ירוק (החלק הלבן) |
בצל ירוק קצוץ (החלק הירוק) |
4 שיני שום קצוץ |
כף ג׳ינג׳ר טרי קצוץ |
משרים את הסינטה כחצי שעה במקרר עם סויה וכפית סודה לשתייה.
מסדרים את החצילים בתבנית ומורחים בשמן זית
מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות כ-20 דקות.
מבשלים את האטריות דקה אחת במים ,
מסירים ושוטפים במים קרים.
שמים מעט שמן (כי לאטריות אורז יש תכונה להידבק לעצמן במהירות).
מחממים ווק או מחבת היטב,
מוסיפים מעט שמן זית ומקפיצים את הסינטה שלא תהיה מוכנה לגמרי רק 50-60 אחוז
מי שיש לו ברנר בבית שיעזר מידי פעם לשמור על החום של המחבת.
מסירים את הסינטה מהאש ומעבירים לקערה
מנגבים את הווק עם מגבת נייר
באותו הווק שמים שוב שמן זית
מקפיצים את הבאקצ׳וי והבצל הירוק כמה דקות,
מוסיפים את השום והג׳ינג׳ר,
מוסיפים את החצילים הקלויים,
מוסיפים את הסינטה שצרבנו, האטריות אורז והבצל הירוק
מתבלים עם הטריאקי
מקפיצים הכל יחד כ-2 דקות נוספות
ומגישים
ובתאבון