מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית כתף טלה וסלקים צבעוניים ממולאים

כתף טלה וסלקים צבעוניים ממולאים

הכנתי עשרות סירים בחיי, אבל מתכון צבעוני, עשיר וחגיגי כמו זה לא הכנתי מעולם 

סיר של קוביות כתף טלה עם ירקות שורש צבעוניים ממולאים באורז ובשר כבש לא מהעולם הזה 

היה לי העונג להכין את המתכון הזה 

יש מתכונים לפעמים שאתה נקשר אליהם וזה אחד מהם.

אז ביקשתי משי הקצב מ״הקצבים מיורשלים״ שיפרק לי את הטלה מהעצם,

יחתוך לקוביות גדולות ואת כל מה שהוא לא קוביות הוא טחן לי

וזה הבשר שהכנסתי לתוך האורז

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

10-12 קוביות גדולות של כתף טלה מפורק (אפשר גם עם צוואר טלה) מתובלים בכף מלח גס וכפית פלפל שחור גרוס
300 גרם בשר טחון כבש/טלה
כוס גדולה אורז בסמטי
1 בצל קצוץ דק
3 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
כפית מלח
חצי כפית קינמון
חצי כפית בהרט
חצי כפית פלפל שחור גרוס
14 סלקים צבעוניים קטנים
4-5 גזרים צבעוניים
4-5 קולורבי
2 כרישות
צרור טימין
2 כוסות מיץ רימון 100 אחוז טבעי
כפית בהרט
מלח
פלפל

אופן ההכנה

מתחילים עם השורשים
בעזרת מכשיר לריקון ממולאים מוציאים את התוכן (שומרים בצד את כל התוכן)
במחבת גדולה מטגנים בצל וסלרי עד הזהבה של הבצל
מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים היטב,
כאשר הבשר משנה את צבעו מוסיפים את האורז,
מתבלים ב-2 שיני שום כתושות, כפית מלח, חצי כפית קינמון, חצי כפית בהרט ומסירים מהאש
ממלאים כל שורש באורז ולא ממלאים עד הסוף כי זה יעלה עד למעלה,
ממלאים קצת יותר מחצי.
לוקחים סיר סוטאג׳ רחב
בקרקעית נשים את כל מה שרוקנו מהממולאים
נשים כרישה אחת פרוסה ו-2 כפות שמן זית
נסדר את בשר הטלה שתיבלנו במלח ופלפל גרוס,
נסדר את הממולאים
כדי לצופף את הסיר אנחנו שמים חתיכות כרישה גדולות עד שהוא מרגיש צפוף לגמרי ואין לאף ירק סיכוי ליפול.
מפזרים טימין ועוד מעט מלח ופלפל
לוקחים קערה ושמים בה 2 כוסות מיץ רימונים ו-2 כוסות מים,
מוסיפים כפית ראס אל חנות וכפית מלח ומערבבים
יוצקים את הנוזלים אל הסיר ,
אם חסר מים תוסיפו זה צריך לכסות את הממולאים
מבשלים על אש גבוהה מכסה סגור עד רתיחה
אחר כך משקים עם כף את הממולאים, מכסים ומבשלים אש קטנה מאוד
כ- 3 וחצי -4 שעות
שיהיה בתאבון וחג שמח

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת