חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית כרוב ובצלים ממולאים באורז בשר וצנוברים עם פטנט שגם האנשים שלא יודעים לבשל יצליחו לגלגל

כרוב ובצלים ממולאים באורז בשר וצנוברים עם פטנט שגם האנשים שלא יודעים לבשל יצליחו לגלגל

איך אני אוהב ממולאים
בכל המינים והצורות
זה פשוט טעים ומזמין תמיד ובכל טמפרטורה
עכשיו זה לא כזה סיפור לגלגל כמו שעושים מזה,
יש הרבה צורות גלגול
אבל קבלו את השיטה הפשוטה ביותר

ולפני שתשאלו הסט סירים הנדיר של פודאפיל,
ידיות נשלפות ככה שזה מושלם לאיחסון וגם למקרר

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

כרוב ערבי אחד גדול
4 בצלים גדולים
למילוי:
חצי קילו בשר טחון עם שומן כבש
חצי קילו אורז עגול שטוף
בצל קצוץ אחד
חבילת פטרוזיליה קצוצה
כוס צנובריםם קלויים
כף מלח
כף פפריקה
חצי כפית פלפל שחור
3 שיני שום קצוץ
2 כפות רסק גדושות
3 כפות שמן
לרוטב:
ליטר מים חמים
2 כפות רסק
1 לימון סחוט
כף פפריקה
כף מלח

אופן ההכנה

ראשית מזהים בכרוב את השורש וחותכים מסביבו כמו שהראיתי בסרטון,
מקלפים את הבצל וחורצים פס לאורכו,
שמים בסיר עם מים רותחים וכפית מלח את הבצלים והכרוב מכסים ומבשלים כ-20 דקות מרגע הרתיחה.
מסננים מהמים,
מערבבים את כל מרכיבי המילוי יחדיו,
פורסים כל עלה על השיש ושמים מעט מהמילוי , מגלגלים בלי לסגור מהצדדים
שמים מילוי גם בבצל ומגלגלים.
בסיר סוטאג׳ שמים בתחתית הסיר בצל פרוס אחד ומעט שמן זית,
מסדרים את הממולאים בצפיפות אחד ליד השני,
לוקחים קערה ומערבבים את מרכיבי הרוטב ,
יוצקים מעל הסיר מכסים בצלחת ומכסה ומבשלים כשעתיים וחצי אש קטנה
מקררים לטמפרטורת חדר (ככה אני אוהב)
ומתענגים.

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת