מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית כנפיים של שיכורים (קונפי שמן זית)

כנפיים של שיכורים (קונפי שמן זית)

״כנפיים של שיכורים״ זה השם שלהם

לראשונה טעמתי את הפלא הזה ב״עזורה״, אלרן השף היה נדיב ונתן לי גם את המתכון – בשתי מילים,

כי זה משני מרכיבים

אז זה לקח 2 דקות לשמוע ועוד 2 דקות להכין

לתפוס שנ״צ ארוך, להתעורר וזה מוכן…

עכשיו תקשיבו טוב זו כנף משוגעת! אפשר לפרק סיר כזה לבד

אני מת על כנפיים אוהב אותם בורסיות שונות של ציפוי, של צ׳ילי , של בברביקיו על האש אבל משהו בכנף הזו סיחרר אותי והייתי חייב להכין .

את הכנף הזו היו נוהגים לנשנש עם כוסית ליד

אני גם חשבתי להגיע לערב עם הכוסית והכנפיים אבל כנראה שתישאר רק הכוסית כי הכנפיים חוסלו

טוב אז יאללה תקשיבו…

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

2 קילו כנפיים טריות חצויות
ליטר שמן זית איכותי
כף וחצי מלח

אופן ההכנה

מצרכים:

2 קילו כנפיים טריות חצויות

ליטר שמן זית איכותי!!!

כף וחצי מלח וסיר סוטאג רחב

שמים את הכנפיים בקערה עם המלח ומערבבים

לוקחים סיר סוטאג גדול, שופכים פנימה את השמן ומניחים את הכנפיים עם העור כלפי מטה (זה חשוב הוא מתקרמל כזה נהיה קריספי וטעים).

שמים את הסיר על אש גבוהה, אחרי כמה דקות שרואים בועות מבעבעות מנמיכים את האש לאש הכי קטנה והולכים לישון ל-5 שעות

שימו לב! אסור לערבב ואסור להזיז! והאש חייבת להיות נמוכה

זהו אחרי 5 שעות מוכן

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת