מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית כדורי שניצל קריספים

כדורי שניצל קריספים

קבלו כדורי שניצל קרייייספים במיוחד

מוקפצים עם המתבל עגבניות חריף של היינץ,

בתור חובב המותג חייב להגיד לכם שהחריף שלהם הוא וואו ולא רק כמטבל אלא גם להקפצה זריזה 

אז מה שעשיתי כאן זה כדורי שניצל מטורפים

חצי מהכמות הקפצתי בווק עם מלא רוטב ובצל ירוק ,

ואת החצי השני השארתי ככדורי שניצל קריספיים

אייין טעים כזה!!

בשיתוף היינץ

מידע

דירוג מתכון

5.0/5

שתפו

בקבוק מתבל עגבניות ״הוט״ של היינץ
חצי קילו עוף טחון
ביצה 1
4 תפוחי אדמה קטנים (או 2 גדולים ) מבושלים
כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור
2 כפות גדושות קמח
לבלילה:
3 ביצים
2 כפות חרדל
כף מלח
לציפוי:
חבילת פירורי לחם זהב
כוס שומשום

אופן ההכנה

תחילה נבשל ארבעה תפוחי אדמה במים כ- 25 דקות עד ריכוך

וניתן להם להתקרר.

כשתפוחי האדמה קרים נשים בקערה ונמעך עם מזלג או מועך פירה.

נוסיף פנימה חצי קילו עוף טחון, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור וביצה

ונערבב הכל לכדי איחוד.

בעזרת ידיים רטובות ניצור כדורים

ונכניס אותם 30 דקות להקפאה כדי שיתייצבו מעט

(לא צריך שיהיו קפואים לגמרי)

ניקח שי קערות

בקערה אחת נשים את פירורי הלחם והשומשום

ובקערה שנייה נשבור 3 ביצים, 2 כפות חרדל היינץ וכפית מלח

ונערבב..

נטבול כל כדור בביצה ואז בפירורי הלחם 

נטגן בשמן עמוק עד להזהבה (לי לקח כ-8 דקות)

ונעביר לרשת טיגון ע״מ לשמור על הקריספיות.

בשלב זה כדורי השניצל מוכנים לאכילה

קריספים מבחוץ ונימוחים מבפנים ..

במידה ורוצים גם את הרוטב:

במחבת או ווק נשים 3-4 כפות ממתבל העגבניות החריף 

ברגע שהרוטב התחמם נוסיף פנימה את הכדורים ונקפיץ. 

נגיש עם בצל ירוק

ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת