כדורי פירה בטעם בצל
קריספים מבחוץ ונימוחים מבפנים,
אז חג הטיגונים עדיין איתנו
קבלו מתכון מטריף מ-6 מרכיבים בלבד!!!
אתם חייבים להכין
#בשיתוף אסם
כדורי פירה בטעם בצל
קריספים מבחוץ ונימוחים מבפנים,
אז חג הטיגונים עדיין איתנו
קבלו מתכון מטריף מ-6 מרכיבים בלבד!!!
אתם חייבים להכין
#בשיתוף אסם
4 תפוחי אדמה |
כף גדושה אבקת מרק בצל |
כפית מלח |
חצי כפית פלפל שחור |
כף גדושה קורנפלור |
פירורי לחם זהב |
שמן לטיגון |
מתחילים בתפוחי האדמה,
למתכונים מהסוג הזה מומלץ לרכך את תפוחי האדמה דוקא בתנור ולא במים כדי שישמרו על העמילניות שלהם ואז התערובת תצא מגובשת ודביקה,
אז עוטפים 4 תפוחי אדמה בנייר כסף ומכניסים לתנור 200 מעלות 40 דקות
(מי שמרככך במים חמים יצטרך להוסיף מעט קמח לתערובת הסופית)
לאחר שתפוחי האדמה התרככו מספיק מסירים מהם את הקליפה ומועכים לפירה
מוסיפים כף גדושה אבקת מרק בצל אסם,
מוסיפים את המלח, הפלפל והקורנפלור ומערבבים ליצירת תערובת אחידה
בעזרת ידיים רטובות מעט יוצרים כדורים יפים וחלקים
טובלים כל כדור בפירורי זהב
ומעבירים מיד לטיגון בשמן חם ועמוק 170 מעלות עד להזהבה
מוציאים לרשת קריספר לסינון עודפי השמן
מגישים עם קטשופ אסם
בתאבון