לא יודעת חלק 7
אחרי שכנועים רבים וסקר בסטורי הצלחתי לשכנע את אשתי להצטלם איתי לפרק נוסף של יודעת יודעת
רק שהפעם התהפכו היוצרות
היא לימדה לאותי להכין את העוגת תפוזים הגבוהה והטעימה שתמיד מצליחה לה
וזה יצא פשוט ווואו
מה חשבתם על הפרק?
רוצים עוד פרקים?
תעזרו לי לשכנע אותה
מפרידים את החלבונים והחלמונים ל-2 קערות
את החלבונים מקציפים בהדרגה יחד עם הסוכר עד שמתקבל קצף יציב (כ05-6 דקות)
(שימו לב שהקערה לא רטובה)
השלב הזה הוא קריטי לאווריריות ולגובה של העוגה.
לאחר שהקצף יציב מאחדים עם החלמונים וממשיכים להקציף,
מוסיפים את השמן ותוך כדי פעולת הערבוב מוסיפים את הקמח
לתבנית העוגה יוצקים את הבלילה שימו לב לא לשמן את הכלי זה כל הקטע של כלי הקסם הזה לעוגה.
מכניסים לתנור שחומם מראש 160 מעלות לא טורבו אלא מצב אפייה רגיל חום עליון תחתון
ואופים את העוגה 70 דקות בדיוק
אל תפחדו תנו לה את הזמן שלה וכמובן גם לא לפתוח את התנור באמצע אחרת היא תצנח.
מוציאים מהתנור ובלי להסס ישר הופכים את העוגה על השפיצים שלה זה כל הקטע שלא שמנו שמן
העוגה לא תיפול מהכלי
לאחר קירורה המלא תוכלו להפריד אותה בעזרת סכין בשוליים
מפזרים אבקת סוכר
חותכים ומגישים באהבה
בתאבון