תמונה ראשית טורטיה קורנביף

טורטיה קורנביף

שנייה לפני שנתגעגע לחמץ

זו ההזדמנות נהדרת להכין טורטייה פסיכית שלא תשכחו את הטעם שלה בכל החג

הכנתי ‎טורטייה עם קורנביף ובצל מטוגן

בתיבול סריאצ׳ה

וביצת עין מעל

מה אני אגיד לכם זה החלום

וגם שימו לב זו מנה עם הרבה חלבון

אז רוצו להכין..

#בשיתוף טירת צבי

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

חבילת קורנביף דקניקים טירת צבי
ביצה
מיונז
חרדל הולנדי
חסה
עגבניה
חמוצים
בצל לבן 1
טורטיה
כף רוטב סריאצ׳ה
כף שמן זית
חופן בצל ירוק

אופן ההכנה

במחבת שמים מעט שמן זית ומטגנים כ-3 דקות את הבצל עד שישחים מעט
מוסיפים את הקורנביף וקצת בצל ירוק ומקפיצים עם מעט סריאצ׳ה
כ-3 דקות עד שזה מעט נחרך
‎⁠מחממים על מחבת טורטיה ובמקביל מכינים ביצת עין,
‎⁠מניחים טורטיה על נייר אפייה או נייר פרגמנט,
‎מורחים מיונז וחרדל
מוסיפים חסה , את הקורנביף החם, עגבניה חמוצים ובצל ירוק טרי או כל מה שאוהבים
‎מוסיפים את הביצת עין ומגלגלים
מגישים חם ,

⁠בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת