מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!
האם ידעתם מה קורה כשמחברים דוריטוס עם טורטייה ?
מקבלים טאקוסריטוס
הלהיט של הקיץ!
קל להכנה!
רק טובלים טורטיה בברביקו אפשר גם בצ׳ילי מתוק,
טובלים בדוריטוס שאוהבים
ומקבלים טאקוס מדהים !!!
בפנים אפשר לשים מה שאוהבים, אני הכנתי צ׳ילי קון קרנה מהיר
אז הנה לכם המתכון המלא
#בשיתוף דוריטוס
מועכים את הדוריטוס היטב
טובלים צד אחד של הטורטיה בברביקיו
אז טובלים בדוריטוס המפורר
מסדרים על רשת תנור עם מרווח של שני פסים במפתח כדי שנוכל למלא (ראו בסרטון)
מכניסים לתנור 20 דקות 170 מעלות עד שמשחים.
ממלאים כל טאקוס בחסה ובשר בנדיבות.
לצ׳ילי קון קארנה:
בסיר עם 2 כפות שמן זית מטגנים את הבצל, הגזר והסלרי עד לריכוך,
מוסיפים את בשר טחון ומפוררים היטב,
מוסיפים את התבלינים,
מוסיפים את הבירה,
מוסיפים את הרסק
מכסים ומנמיכים את האש ומבשלים 50-60 דקות עד שמצטמצם
מגישים בתוך הטאקוס עם גוואקמולי
מקשטים עם כוסברה וצ׳ילי חריף
בתאבון