מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית טאקוס דוריטוס עם צ׳ילי קון קרנה מהיר להכנה

‬‏טאקוס דוריטוס עם צ׳ילי קון קרנה מהיר להכנה

האם ידעתם מה קורה כשמחברים דוריטוס עם טורטייה ?
מקבלים טאקוסריטוס
הלהיט של הקיץ!
קל להכנה!
רק טובלים טורטיה בברביקו אפשר גם בצ׳ילי מתוק,
טובלים בדוריטוס שאוהבים
ומקבלים טאקוס מדהים !!!
בפנים אפשר לשים מה שאוהבים, אני הכנתי צ׳ילי קון קרנה מהיר
אז הנה לכם המתכון המלא

#בשיתוף דוריטוס

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

לטאקוס דוריטוס:
8 טורטיות קטנות
חבילת דוריטוס בטעם חריף
חבילת דוריטוס בטעם גריל
כוס רוטב ברביקיו או צ׳ילי מתוק
לצ׳ילי קון קארנה:
500 גרם בשר טחון
חצי בצל לבן קצוץ
2 גבעולי סלרי קצוצים
1 גזר קצוץ דק
עגבנייה בשלה חתוכה לקוביות
חצי צ׳ילי חריף פרוס
בירה לבנה (מכל סוג)
כף גדושה רסק עגבניות
כף מלח
כפית פלפל שחור
כף קקאו
כפית פלפל גרוס יבש
להגשה:
ממרח גוואקמולי
כוסברה
צ׳ילי חריף

אופן ההכנה

מועכים את הדוריטוס היטב
טובלים צד אחד של הטורטיה בברביקיו
אז טובלים בדוריטוס המפורר
מסדרים על רשת תנור עם מרווח של שני פסים במפתח כדי שנוכל למלא (ראו בסרטון)
מכניסים לתנור 20 דקות 170 מעלות עד שמשחים.
ממלאים כל טאקוס בחסה ובשר בנדיבות.

לצ׳ילי קון קארנה:
בסיר עם 2 כפות שמן זית מטגנים את הבצל, הגזר והסלרי עד לריכוך,
מוסיפים את בשר טחון ומפוררים היטב,
מוסיפים את התבלינים,
מוסיפים את הבירה,
מוסיפים את הרסק
מכסים ומנמיכים את האש ומבשלים 50-60 דקות עד שמצטמצם
מגישים בתוך הטאקוס עם גוואקמולי
מקשטים עם כוסברה וצ׳ילי חריף

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת