מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית חלות ״ברכות״ תלישה מתוקות לראש השנה

חלות ״ברכות״ תלישה מתוקות לראש השנה

אז השנה אתם חייבים לשים את החלות המרשימות האלו על שולחן החג , האורחים שלכם הולכים להתעלף.
לבצק החלות השתמשתי בנטורינה של שמרית שהוא תחליף מעולה לשמן ולמרגרינה ללא חומרים משמרים, ללא טעמי לוואי וגורם לחלות לצאת פלאפיות כמו ענן ולבצק להיות רך וגמיש
גם למי שאין ניסיון עם בצק

#בשיתוף שמרית

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

לבצק:
קילו קמח
18 גרם מלח כף
100 גרם סוכר קצת יותר מרבע כוס
100 גרם נטורינה (חצי חבילה) בטמפרטורת חדר
50 גרם שמרים טריים שמרית
500 מל מים פושרים
5-6 תבניות מאפינס
למריחת החלה:
ביצה 1
כפית סוכר
כפית שמן זית
כשהחלה יוצאת:
כף דבש
רבע כוס מים חמים

אופן ההכנה

במיקסר שמים את הקמח, הסוכר, השמרים והנטורינה ומפעילים את המיקסר על דרגה 2-3
שופכים את המים בהדרגה,
לשים כ-12 דקות במהירות איטית ,
מוציאים את הבצק לשיש ויוצרים כדור עגול וחלק
שמים בקערה ומכסים בניילון נצמד ומגבת
מתפיחים כשעה וחצי.
לאחר ההתפחה יוצרים כדורים של 30 גרם כל אחד
קצת יותר מכדור פינג פונג,
לוקחים תבנית עם נייר אפייה ומסדרים את הכדורים במרווחים של סנטימטר ומשאירים כ-5 מקומות ריקים ללא כדור
(שמים תבנית מאפינס ושם נשים מתבלים/ דבש לאחר האפייה).
מכסים במגבת ומתפיחים כ-25 דקות נוספות עד שהכדורים מכפילים את נפחם.
מורחים בביצה שערבבנו עם שמן זית וקצת סוכר,
מפזרים שקדים פרוסים
ומכניסים לאפייה של כ- 22-25 דקות 190 מעלות או עד שמזהיב יפה
לאחר האפייה מערבבים את הבים הרותחים עם הדבש ומורחים את החלה כשהיא חמה

מוציאים את תבניות המאפינס ובמקומן נשים קעריות קטנות
ובתוכן נשים דבש, רימון או אחד מהברכות ומגישים לשולחן החג.

חג שמח
ושנה טובה

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת