מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית חלות צבעוניות 

חלות צבעוניות 

היה לי חלום שהכל סביבי צבעוני,
לני משחקת בצבעים, הפרחים במרפסת צבעוניים, בטלוויזיה מהדורת הצבעים של תמי4 ואשתי רואה בספר מתכונים חלה של אהבה של קרוטית מתכון לחלה צבעונית
אז כשהתעוררתי אמרתי לעצמי שחלומות נועדו להתגשם
הכנתי את החלות המהממות,
והזמנתי תמי4 ממהדורת הצבעים המיוחדת לחג וגיליתי שמי שמזמין עכשיו תמי4 מקבל מארז יינות של יקב דלתון הישראלי יש יותר שווה מזה ?

#בשיתוף שטראוס מים

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

לבצק הפסטו:
350 גרם קמח לבן מנופה
1 כפית שמרים יבשים
2 כפות סוכר לבן
1/3 כוס שמן צמחי
3/4 כוס (180 מ”ל) מים קרים
חצי כפית מלח
2 כפות ממרח פסטו
לבצק סלק:
350 גרם (2 ו-1/2 כוסות) קמח לבן
1 כפית שמרים יבשים
2 כפות סוכר לבן
1/3 כוס שמן צמחי
חצי כפית מלח
2 כוס מיץ סלק/ לבשל 2 סלקים לטחון ולסנן
לבצק כורכום:
350 גרם (2 ו-1/2 כוסות) קמח לבן
1 כפית שמרים יבשים
2 כפות סוכר לבן
1 כוס (240 מ”ל) מים קרים
1/3 כוס שמן צמחי
חצי כפית מלח
כפית כורכום
לבצק הרגיל (הלבן):
350 גרם (2 ו-1/2 כוסות) קמח לבן
1 כפית שמרים יבשים
2 כפות סוכר לבן
1 כוס (240 מ״ל) מים קרים
1/3 כוס שמן צמחי
חצי כפית מלח

אופן ההכנה

בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את כל המצרכים, פרט לשמן ולמלח, ומערבלים במהירות איטית במשך 2 דקות
בזמן הלישה מוסיפים בזרם איטי את השמן ולאחר מכן מוסיפים את המלח. לשים במשך 8 דקות נוספות. סה”כ 10 דקות .
מכסים את הקערה עם מגבת או ניילון ומתפיחים כשעה וחצי- עד הכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק לחתיכות במשקל 150 גרם ומקפלים את כל הקצוות פנימה כך שנוצר חלק עליון חלק.
מגלגלים לכדורים ומניחים בצד מכוסה ל-5 דקות.
מועכים כל עיגול בצק למעין אליפסה ומגלגלים לצורת רולדה הדוקה.
מניחים בצד, מכסים וממתינים 5 דקות.
מרדדים כל גליל לרצועה של בערך 50 ס”מ ומקפידים לא לקרוע את הבצק קולעים חלה מ 3 או 4 רצועות .ֿֿ
מתפיחים, מכוסה, במשך 40 דקות ומברישים בביצה טרופה.
מחממים תנור ל-200 מעלות,
מברישים שוב את החלות בביצה ומפזרים תוספות במידה ורוצים.
המתכון המלא עם כל ההסברים באתר של קרוטית

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת