דג מרוקאי לכבוד שבת שכל אחד יכול להכין בקלות
בלי תרוצים פשוט תעקבו בסרטון אחרי השלבים וקומו להכין
#לא יודעת חלק 3
דג מרוקאי לכבוד שבת שכל אחד יכול להכין בקלות
בלי תרוצים פשוט תעקבו בסרטון אחרי השלבים וקומו להכין
#לא יודעת חלק 3
6 פילה בורי ישראלי(אפשר אמנון. אפשר ברמונדי מה שאתם אוהבים העיקר טרי) |
2 פלפל אדום (גמבה) חתוכה לרצועות |
1 פלפל ירוק חריף |
3 פלפל מתוק יבש נקי מגרעינים |
10 שיני שום |
צרור כוסברה |
כף אריסה מתוקה |
1 לימון פרוס ללא הקליפה |
3 לימונים כבושים (לא חייב) |
חצי כוס שמן |
כוס מים רותחים (גג כוס וחצי אבל לא יותר) |
כף פפריקה מתוקה |
כפית כמון |
כפית מלח |
כפית פלפל גרוס יבש מתוק או חריף |
בסיר סוטאג׳ שמים את השמן, השום, הפלפלים היבשים והטריים, הכוסברה, התבלינים ומכסים עם מכסה
מבשלים על אש קטנה לוחשת כ- 40 דקות ומידי פעם מערבבים
לאחר מכן מוסיפים כוס מים רותחים, מכסים ומבשלים כעשר דקות נוספות
אחרי כ-10 דקות מוודאים שיש רוטב, אם חסר ניתן להוסיף חצי כוס מים (לא יותר)
על נייר אפייה או תבנית מסדרים את הדגים הטריים
מכינים תערובת של : כפית פפריקה, כפית מלח וקצת שמן זית מערבבים ומורחים את הדגים
מסדרים את הדגים בתוך הרוטב, משקים אותם עם כף מפזרים כוברה ֿ
ומבשלים כ-15 דקות נוספות
מגישים עם חלה
ובתאבון
עכשיו יודעת או לא יודעת??