חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית דג בורי מרוקאי לשבת המלכה

דג בורי מרוקאי לשבת המלכה

קבלו מתכון שהייתי מבשל למלך מרוקו בצעירותי…

חחח סתם יש מישהו בעולם הזה שלא בישל למלך מרוקו?

יש כל כך הרבה מתכונים ודרכים להכין דגים לשבת, יש כאלו ששמים את הכל בסיר

ואז מבשלים יש כאלו שמטגנים בהדרגה, יש ככאלו ששורפים את הירקות

הכל טוב, וזה בסדר גמור שכל אחד מכין לפי איך שנוח לו

אז קבלו את המתכון שלי לדגים מרוקאים

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

2 דגי בורי שלמים פרוסים עם העצם
6 שיני שום שלם
5 שיני שום פרוס
2 גמבות פרוסות לרצועות
כפית זרעי כמון
2 פלפל סודני יבש
2 עגבניות חתוכות גס
לימון ללא הקליפה פרוס
5 לימונים כבושים
חבילת כוסברה
3 פלפל יבש מתוק
2 פלפל שושקה או גמבה שרופה נקייה מקליפה
פלפל חריף שלם טרי
כף אריסה מתוקה
פפריקה, כמון,קימל, מלח, פלפל יבש מתוק גרוס
חצי כוס שמן זית(אפשר עם שמן רגיל)

אופן ההכנה

לוקחים
סיר סוטאז רחב ושמים חצי כוס שמן
מוסיפים 7-8 שיני שום פרוס ו7-8 שיני שום שלם
מוסיפים 2 גמבות חותכים לרצועות גסות ומוסיפים לסיר
מטגנים מעט
מוסיפים כפית זרעי כמון ו2 פלפל סודני יבש חריף
מוסיפים 2 עגבניות חתוכות גס.
מוסיפים לימון אחד ללא הקליפה פרוס.
מוסיפים 5 לימונים כבושים ומלא מלא כוסברה.
מוסיפים 3פלפל יבש מתוק, ו2 פלפל שושקה שרוף קלוי וקלוף.
מוסיפים פלפל חריף שלם עם חריץ קטן.
מוסיפים כף גדושה אריסה, כף פפריקה מתוקה וכפית פלפל יבש גרוס מתוק.
לוקחים קערה ושמים בה כף פפריקה מתוקה כף פפריקה חריפה כפית כמון כפית קימל וכף מלחץ
מוסיפים מעט שמן זית ומערבבים.
לוקחים 2 דגי בורי שלמים ופורסים לעיגולים מפזרים על הדג מעט מלח
ולימון ומורחים את כל הדגים במשחה שיצאה לנו.
למשחה שנשארה מוסיפים מים מערבבים מוסיפים לסיר.
מכסים ומבשלים שעה עד שנוצר רוטב יפה וסמיך.
מוסיפים את הדגים וכוסברה מבשלים 20 דקות
ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת