#בשיתוף משק צוריאל
משק צוריאל ביקשו שאכין מנה שאי אפשר בלעדיה בצאת הצום יודעים מה הדבר הראשון שעלה לי בראש? הבלינצ׳עז שמפנטזים עליו כל הצום כל כך רך, כל כך מפנק עם מלא מילוי והכי חשוב קל להכנה
יאללה למתכון
#בשיתוף משק צוריאל
משק צוריאל ביקשו שאכין מנה שאי אפשר בלעדיה בצאת הצום יודעים מה הדבר הראשון שעלה לי בראש? הבלינצ׳עז שמפנטזים עליו כל הצום כל כך רך, כל כך מפנק עם מלא מילוי והכי חשוב קל להכנה
יאללה למתכון
לבלינצ׳ס:
כוס וחצי קמח
2 ביצים
רבע כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 כוסות חלב עיזים
2 כפות שמן
הכל בקערה ובעזרת מיקסר ידני ערבבתי הכל עד למרקם חלק, מסננים כדי שהגושים שנשארו לא יכנסו לבלינצ׳ס
במחבת בלינצ׳ס מורחים מעט חמאה אש קטנה / בינונית שמים מצקת של הבלילה וישר מסובבים כדי לקבל בלינצ׳ס דקיק ואוורירי וברגע שהשולים מתחילים והתרומם הופכים סופרים 15 שניות ומוציאים..
ככה נחזור על הפעולה עד שנסיים את הבלילה..
לרוטב:
חבילת מיקס פירות יער קפואים, חצי כוס סוכר – מרתיחים 7-8 דקות אש קטנה עד לקבלת רוטב
למלית:
2 מיכלי שמנת להקצפה
1 אינסטנט פודינג וניל
וחצי כוס חלב עיזים
מיכל גבינת שמנת עיזים
מקציפים עד לקבלת קצף יציב
שלב הצלחות וההגשה:
בכל עלה בלינצ׳ס שמים כמות יפה מהמלית ונגלגל שהקצוות כלפי פנים
נזלף מהרוטב לפי הטעם או שנגיש בנפרד
וזהו נשאר רק להמתין לצאת הצום…