חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית ביט וולינגטון - מאפה סלק ועיזים (הומאז׳ לביף וולינגטון רק בגרסה חלבית לשבועות)

ביט וולינגטון – מאפה סלק ועיזים (הומאז׳ לביף וולינגטון רק בגרסה חלבית לשבועות)

חג שבועות בפתח

והחלטתי לפתוח עם מתכון יצירתי במיוחד..

זה בעצם הומאז׳ למאכל המפורסם ׳ביף וולינגטון׳

רק בגרסה חלבית המתאימה לשבועות ובכלל למהלך החיים.

הטעם נהדר והתוצאה מהפנטת לא פחות!!!!

אתם חייבים להכין …

קישור לרכישת מרוקן ממולאים- https://s.click.aliexpress.com/e/_DD4AZGd

קישור לרכישת גלגלת- https://s.click.aliexpress.com/e/_DenPcCv

#בשיתוף שמרית

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

מצרכים ל-4 יחידות
2 חבילות בצק עלים מצונן שמרית
4 יחידות סלקים (הכי גדולים שיש)
2 יחידות גליל גבינת מה-עז
חבילת עלי מנגולד (סלק)
מעט מלח גס
ביצה
מייפל למריחה
100 גרם חמאה
רבע כוס יין לבן
1 שן שום

אופן ההכנה

– מרתיחים את הסלקים כ -40 דקות עם קליפתם ולאחר מכן מקלפים
– עושים חור באמצע בעזרת מרוקן ממולאים בקוטר של הגבינה שקניתם
– דוחפים לחור את גליל הגבינה (את השאריות אל תזרקו זה ישמש לרוטב)
– מורחים כל סלק במייפל ומפזרים מלח גס
– חולטים את עלי המנגולד -רק העלים בלי הגבעול
(בגבעול תשתמשו לקובה חמוסטה ביום שישי)
– עוטפים כל סלק בבצק עלים המרודד של שמרית
– עושים קישוט של רשת (מי שאין יכול עם סכין לעשות פסים)
– מורחים את המאפים בחלמון ביצה
– מפזרים מלח גס
– מכניסים לתנור 180 מעלות כ – 35 דק או עד שמשחים יפה
לרוטב:
– בסיר קטן נטגן שן שום קצוצה עם מעט חמאה ושמן זית
– נוסיף חצי כוס יין לבן וניתן ליין להתאדות ולשנות את צבעו למעט כהה
– נכבה את האש וזה השלב להוסיף כל פעם 10 גרם חמאה ולערבב כל הזמן עד שנוצר רוטב
חמאה עשיר ומעט סמיך
– נטחן היטב במעבד מזון את הסלק שנשאר
– נוסיף פנימה את רוטב החמאה והיין ונאחד בניהם.
– נוסיף מלח, פלפל לפי הטעם
– אפשר להעביר דרך מסננת למרקם חלק יותר (לא חובה)
– זהו מגישים באהבה
ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת