והפעם את הבולונז הזה בחרתי להכין מטונה (שימורים)
מבטיח שהילדים לא ירגישו בהבדל !!! זה יכול להתאים לתשעת הימים או סתם שמתחשק משהו מהיר.. יצא ממש טעים
והפעם את הבולונז הזה בחרתי להכין מטונה (שימורים)
מבטיח שהילדים לא ירגישו בהבדל !!! זה יכול להתאים לתשעת הימים או סתם שמתחשק משהו מהיר.. יצא ממש טעים
לספגטי:הוראות יצרן מים חמים מלח לבשל לפי המידה שאוהבים
לבולונז: מטגנים בצל אחד קצוץ דק עם שמן זית, מוסיפים גזר קצוץ דק ממש ומטגנים מספר דקות.
מוסיפים 3 שיני שום קצוצות. בנתיים במחבת נפרדת מטגנים עם מעט שמן זית 3 קופסאות טונה מסוננות מהשמן, תנו לה להיכרך ואפילו להישרף זה מוסיף טעם.
לאחר מכן מאחדים בין הטונה לירקות ממשיכים לערבב.. מתבלים בכף אורגנו,כף מלח, כפית פלפל שחור וכפית סוכר (שתאזן את חמיצות העגבניות) מערבבים היטב ומוסיפים קופסת עגבניות קוביות במיץ , מוסיפים גם 2 כפות רסק מרוכז, מערבבים היטב ומוסיפים 2 מצקות של מי הפסטה. מכסים ומבשלים אש נמוכה 25 דקות אם חסר נוזל תוסיפו עוד טיפה אנחנו לא בשיעור מדעים אז כדאי שתחושו את האוכל
יוצקים על הפסטה ובתאבון