חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית אסאדו וקלחי תירס בסגנון מקסיקני קל להכנה, חגיגי וטעים במיוחד

אסאדו וקלחי תירס בסגנון מקסיקני קל להכנה, חגיגי וטעים במיוחד

חגיגה של אסאדו רך וטעים עם קלחי תירס

לזה אני קורא- שגר ושכח

כמה דקות התעסקות, מכניסים לתנור ושוכחים …

יאללה למתכון

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

2 קילו שפונדרה (אסאדו) חתוך לרצועות עם העצם
כף מלח גס
כף פלפל שחור גרוס
מעט שמן זית
3 קלחי תירס צהובים חתוכים ל-3 חתיכות
3 קלחי תירס לבנים חתוכים ל-3 חתיכות
5 גבעולי רוזמרין
4 בצלים סגולים חתוכים לרבעים
2 ראשי שום חצויים
1 שורש פטרוזיליה חצוי
1 פלפל צ׳ילי חריף חתוך לעיגולים
2 בצלים לבנים פרוסים
כוס רוטב צ׳ילי מתוק
כף סרירצ׳ה
בקבוק בירה 330 מ״ל
2 כפות שמן זית
כף מלח
כפית פלפל שחור
כף תערובת טוסקנה
כפית קקאו

אופן ההכנה

ראשית מתבלים את הבשר במלח גס ,פלפל שחור גרוס ומעט שמן זית
עושים מסאג׳ לבשר (זה יותר לפוזה שתרגישו שפים)
לוקחים תבנית עמוקה, שמים בתחתית 3 בצלים לבנים פרוסים
מניחים את האסאדו על הבצל
שמים 6 קלחי תירס חתוכים,
שמים את הבצל הסגול שחתוך לרבעים,
מוסיפים את שורש הפטרוזיליה וראשי השום,
מוסיפים צ׳ילי חריף ורוזמרין
ומכינים את התיבול:
בקערה שמים את הצ׳ילי, הסרירצ׳ה, שמן הזית, הבירה והתבלינים מוסיפים חצי כוס מים ומערבבים היטב
יוצקים על הכל ומכסים עם נייר אפייה ורדיד אלומיניום
מכניסים לתנור שחומם ל- 200 מעלות 35 דקות ואז מנמיכים ל-170 מעלות 3 שעות נוספות
בתאבון

#פרסום ממומן בשיתוף הקצבים מירושלים

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת