המצאתי טרנד זאת אומרת זה עוד לא טרנד אבל מאה אחוז שזה יהפוך לטרנד כי זה פשוט גאוני
ואיך לא חשבתי על זה עד היום
אז ערב ביתי קריר,
הילדים ביקשו ערב שוקו וסרט
אבל תקלה אין אבקת שוקו
אז הפעלתי את הראש ויצא מדהיםם
במעבד מזון טוחנים שוקולד לבן שוקולד חלב ושוקולד מריר במעבד מזון עד שהופך לאבקה גרגירית, ואז פשוט מאחסנים בקופסא עם ואקום ומתי שבא לכם פינוק אתם פשוט שמים 2-3 כפות, מוסיפים חלב חם וזהו מקבלים שוקו אמיתי ,
סמיך וטעים.