אין דבר יותר כיף מלאכול מנה שיש בה הכל מהכל
אורז עם מלא ירוקים בריאים טובים וחזה עוף
כל ביס הוא הפתעה של טעמים
מתחילים…
אין דבר יותר כיף מלאכול מנה שיש בה הכל מהכל
אורז עם מלא ירוקים בריאים טובים וחזה עוף
כל ביס הוא הפתעה של טעמים
מתחילים…
אופן הכנת האורז:
בסיר שמים 2 כפות שמן, ברגע שהשמן חם שמים 2 כוסות אורז פרסי, מוסיפים 2 כפיות מלח ומערבבים היטב.
יוצקים פנימה 3 כוסות מים רותחים, מכסים עם מכסה ומבשלים על אש נמוכה -20 דקות.
במקביל נכין משרה לחזה עוף: חותכים חזה עוף לרצועות, ניקח חופן מכל צרור של עשבי התיבול ו-2 שיני שום ונכתוש היטב במכתש ועלי . מוסיפים מעט שמן זית ומערבבים היטב עם החזה עוף.
לוקחים ווק ומחממים היטב (למי שיש ברנר בבית שיחזק בזהירות מידי פעם מלמטה זה יעזור לנו לשמור על טמפרטורה).
מתחילים בהקפצות:
מעט שמן זית בווק- מתחילים בלהקפיץ את העוף לכ 3-4 דקות עדיף לעשות את זה בשתי נגלות כדי שהווק ישאר חם. נוציא את העוף ונזרוק פנימה את הזוקיני- נקפיץ כ-2 דקות ונוסיף את הברוקולי השעועית והאפונה ונמשיך להקפיץ.. נוסיף פנימה את כל שאר עשבי התיבול את האורז ( שהכנו בנפרד) , כפית מלח וכפית פלפל, .
נמשיך להקפיץ הכל יחד 2 דקות שכל הטעמים יתמזגו ונגיש חם ישירות מהווק
בתאבון