חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית אורז מוקפץ עם ירוקים וחזה עוף

אורז מוקפץ עם ירוקים וחזה עוף

אין דבר יותר כיף מלאכול מנה שיש בה הכל מהכל

אורז עם מלא ירוקים בריאים טובים וחזה עוף

כל ביס הוא הפתעה של טעמים

מתחילים…

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

קילו חזה עוף חתוך לרצועות
חבילת ברוקולי חתוך
200 גרם אפונה קפואה
200 גרם שעועית ירוקה קפואה
צרור כוסברה קצוצה
צרור פטרוזיליה קצוצה
צרור שמיר קצוץ
צרור בצל ירוק חתוך
3 שיני שום
1 זוקיני פרוס- צורת חצי ירח
2 כוסות אורז פרסי
2 כפות שמן זית
מלח , פלפל שחור

אופן ההכנה

אופן הכנת האורז:

בסיר שמים 2 כפות שמן, ברגע שהשמן חם שמים 2 כוסות אורז פרסי, מוסיפים 2 כפיות מלח ומערבבים היטב.

יוצקים פנימה 3 כוסות מים רותחים, מכסים עם מכסה ומבשלים על אש נמוכה -20 דקות.

במקביל נכין משרה לחזה עוף: חותכים חזה עוף לרצועות, ניקח חופן מכל צרור של עשבי התיבול ו-2 שיני שום ונכתוש היטב במכתש ועלי . מוסיפים מעט שמן זית ומערבבים היטב עם החזה עוף.

לוקחים ווק ומחממים היטב (למי שיש ברנר בבית שיחזק בזהירות מידי פעם מלמטה זה יעזור לנו לשמור על טמפרטורה).

מתחילים בהקפצות:

מעט שמן זית בווק- מתחילים בלהקפיץ את העוף לכ 3-4 דקות עדיף לעשות את זה בשתי נגלות כדי שהווק ישאר חם. נוציא את העוף ונזרוק פנימה את הזוקיני- נקפיץ כ-2 דקות ונוסיף את הברוקולי השעועית והאפונה ונמשיך להקפיץ.. נוסיף פנימה את כל שאר עשבי התיבול את האורז ( שהכנו בנפרד) , כפית מלח וכפית פלפל, .

נמשיך להקפיץ הכל יחד 2 דקות שכל הטעמים יתמזגו ונגיש חם  ישירות מהווק

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת