שרפלר מייסד מסעדת עזורה הותיקה ממחנה יהודה, למעשה עזרא השאיר אחריו מטבח שלם, ירושלמי טורקי מלא בטעמים וריחות, מוסד של ממש שקם ב-1952, אוכל שמתבשל עדיין על פתיליות נפט (מי היה מאמין)..
אני פריק של האוכל הזה ובעיניי עזורה היא המסעדה הטובה ביותר שיודעת לבטא את טעמו האמיתי של המטבח הזה.
אתמול ניסיתי לשחזר את אחת המנות הכי מפורסמות של המסעדה מנה נקראת ״רחל״ זו בעצם מנה של בשר בבישול ארוך עם שעועית ירוקה טרייה ״בלאדי״ מח עצם עם מינימום תיבול אבל מקסימום טעם
אודות לחומרי הגלם האיכותיים והבישול האיטי, מקבלים מתיקות טבעית של השעועית וטעמים שומניים של מח עצם.
ממליץ לכם להכין אותה בהרבה סבלנות ולמי שאין כוח שיטוס לעזורה בירושלים או אפילו לסניף המשובח בתל אביב שמפעילים האחים לבית שרפלר, ותקוו שישאר לכם.