חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית בשר אסאדו וצוואר כבש בריבת בצל

בשר אסאדו וצוואר כבש בריבת בצל

קבלו את המתכון הכי טעים שתכינו באחריות!

שופרסל ביקשו מנבחרת המשפיענים שלה שנשלח להם את הרעיונות שלנו למנות לראש השנה.

הם ביקשו מתכוני חג של זיכרונות ילדות אני שלחתי להם טנזייה של צוואר כבש בציפייה כבר להכין אותו, אבללל אז כשהגיע המארז פתחנו וגילינו שעירבבו את המתכונים שלנו בין חברי הנבחרת.. המזל שלי שקיבלתי מתכון של ענת אלישע, עכשיו מתכון שלה זה בדוק מתכון נדייייר כי יש לה ידי זהב והיא מכינה אוכל אימאללה, שינסתי מותניים, עליתי על סינר והתחלתי להכין, בסוף ההכנה כשטעמתי הייתי חייב לשלוח לה הודעה שזה הזכיר לי בטעמים בשר שדודה שלי היתה מכינה בחגים וענת סיפרה לי שזה מתכון של אמא שלה, תקשיבו אחד המתכונים הטעימים שאכלתי וההכנה שלו כל כך פשוטה קבלו באהבה את המתכון של ענת שניתנה לי הזכת לתרגם אותו לשפה שלי

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

6 כפות שמן זית
10 בצלים גדולים
1 ק״ג בשר אסאדו קוביות גדולות
1 ק״ג צוואר כבש חתוך גס
כוס צימוקים
תבלינים: כפית כרכום, כפית שטוחה קינמון, כפית שטוחה פלפל שחור, 2 כפות סוכר חום, כף שטוחה מלח

אופן ההכנה

מתכון:

בסיר רחב מחממים 6 כפות שמן זית, מוסיפים עשרה בצלים גדולים פרוסים, מטגנים רבע שעה ומוסיפים כוס צימוקים, כפית כרכום, כפית שטוחה קינמון, כפית שטוחה פלפל שחור, 2 כפות סוכר חום, כף שטוחה מלח

מטגנים את הבצל תוך כדי עירבוב לעוד עשר דקות בלהבה גדולה.

מוסיפים 1 ק״ג בשר אדאדו קוביות גדולות ו-1 ק״ג צוואר כבש חתוך גס, צורבים מכל הצדדים

מוסיפים כוס מים חמים ואוטמים את הסיר בנייר אפייה רטוב ונייר כסף,

אם המכסה מתאים לתנור שימו גם אותו זה תמיד טוב.

ֿמכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות ל-4 שעות אח״כ מסירים הכיסוי וצולים עד להזהבה מלאה כ-10 דקות

בתאבון וחג שמח

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת