חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית עוף בתפוזים

עוף בתפוזים

פריגת איתגרו אותי להכין מנה מיוחדת לחג, תקשיבו זה יצא כל כך טעים שאי אפשר לדמיין בכלל,

אז מה הכנתי, עוף בתפוזים סחוטים עם ג׳ינג׳ר, דבש, צ׳ילי וכוכב אניס

את הריחות שהשתלטו על כל הבית לא אצליח להעביר לכם אבל מתכון כן 🙂

אז קבלו את המתכון המדהים הזה ממני אליכם באהבה

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

7-8 כרעיים עוף
כוס וחצי מיץ תפוזים סחוט
כף ג׳ינג׳ר קצוץ
4 שיני שום
צרור טרגון
2 כוכבי אניס
2 כפות שמן זית
2 בצלים גדולים
ליים אחד
חצי צ׳ילי חריף קצוץ
3 כפות סילאן
2 תפוזים לקישוט
כף מלחֿ, כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

מתכון: לוקחים 7-8 כרעיים עוף ומנקים אותם יפה יפה

בקערה נכין מרינדה – כוס וחצי מיץ תפוזים סחוט, כף ג׳ינג׳ר קצוץ, 4 שיני שום כתוש, צרור טרגון קצוץ (לא חובה) 2 כוכבי אניס, 2 כפות שמן זית, 3 כפות סילאן, כף מלחֿ, כפית פלפל שחור, ליים אחד סחוט וחצי צ׳ילי חריף קצוץ.

מערבבים הכל עד לאיחוד מלא, מוסיפים את העוף לבפנים משרים במקרר למשך שעתיים לפחות (כמובן שעדיף אפילו יותר) זהו בערך כאן הסתיימה פעולת ההכנה..

מוציאים מהמקרר ושמים את העוף בסיר סוטאג׳ רחב עם בצל  חתוך בתחתית.

בין כל כרע עוף שמים פלח תפוז, מבשלים כ-40 דקות על אש בינונית.

מכניסים לתנור להשחמה של 20 דקות נוספות עד לצבע זהוב ויפה

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת