פתיתים,
כמה נחמה יש בתוספת הזאת,
אז קבלו מתכון קליל להכנה של פתיתים, פלפלים ופרגיות
שישדרג לכם את הפתיתים פלאים
וזהו בעצם ארוחה שלמה
בסיר סוטאג׳ שמים את שמן הזית, מטגנים את הבצל והפלפלים כ-5 דקות
מוסיפים את הפרגיות ומטגנים עוד 4 דקות
מוסיפים את הפתיתים, המלח והפלפל ומערבבים היטב
מוסיפים את המים הרותחים
מערבבים היטב ,
מנמיכים את האש ומכסים ל-12 דקות
לאחר מכן פותחים את המכסה נותנים ערבוב מכבים את האש וסוגרים את המכסה לכ-7 דקות
זהו מגישים באהבה
ובתאבון