בכל בית יש את האחד הזה שתמיד שואל מה הכנת היום?
אז אצלנו זה רוי ,
כל יום אחרי בית הספר השאלה הראשונה שלו , מה יש לאכול,
על אף שהתשובה שיקבל היא תמיד אותה תשובה, תבוא הביתה ותראה.
אני גם הייתי הילד הזה,
הייתי אומר אני רעב מת מה יש לאכול ואמא שלי תמיד הייתה כועסת ואומרת לא לדבר על זה בטלפון יחשבו שאין לך אוכל בבית חחח
זה מצחיק אותי,
כי בסוף לילד ארוחה חמה וביתית ולא משנה מאיזה סוג
זה זיכרון ילדות , זה משהו שאתה לוקח איתך לכל החיים,
מפתיתים עם קציצות, קוסקוס עם ירקות ועוף או פסטה עם שניצל וזה בדרך כלל
תמיד פחמימה לצד בשר
לפני כמה ימים השתתפתי במשאל רחוב ,
90 אחוז מהתשובות היו פסטה עם שניצל, מה הפלא ?
יש יותר מנחם מפסטה עם שניצל,
אז הכנתי וורסיה לספגטי שילדים אוהבים אבל עם כדורי שניצל,
או בקיצור ספגטי שניצל בולס
המתכון המלא באתר בישולים וגם כאן
לכדורי שניצל:
בקערה מערבבים את החזה עוף, הביצים והתבלינים
מכינים קערה נוספת עם פירורי זהב,
מחממים שמן עמוק במחבת
יוצרים כדור בעזרת ידיים מעט רטובות ומיד מעבירים לפירורי הלחם ,
טיפה משקשקים שהפירורים יתפסו על הכדור
ומעבירים לשמן החם
מטגנים כ-3 דקות עד הזהבה יפה של הכדורים
מעבירים לרשת סינון או צלחת עם נייר סופג
לפסטה:
מחממים סיר עמוק עם מים רותחים וכף מלח ,
מוסיפים את הספגטי ומבשלים כ- 8 דקות עד מידת הבישול הרצוייה,
מורידים מהאש ומסננים
בסיר סוטאג׳ רחב שמים את שמן הזית ,
מתחילים מאש נמוכה, מטגנים את שיני השום כדקה או שתיים עד שיוציאו טעם וריח ,
מוסיפים את התבלינים והרסק ופותחים תוך כדי ערבוב,
מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים עד לקבלת רוטב סמיך ,
מוסיפים את הספגטי ומערבבים כדי שכל הרוטב ידבק אל הפסטה
מגישים חם עם כדורי השניצל מעך
ובתאבון