לא האמנתי כמה זה טעים עד שלא הכנתי,
הילדים הזמינו חברים לסרט
מה לא נשדרג להם את הפופקורן?
בקיצור יציאה מהסרטים
יש תיעוד של אשתי אומרת אימאללה אי אפשר להפסיק לאכול
אתם חייבים להכין זה ממכר
בסיר שמים את השמן שיתחמם מעט,
מוסיפים חבילת נקניקיות ומטגנים כ 5-6 דקות שיחליפו צבעם,
מנמיכים את הלהבה לאש בינונית,
מוסיפים את גרעיני התירס,
מערבבים כל הזמן עד שמופיע הפיצוץ הראשון של הפופקורן,
מכסים עם מכסה ומנמיכים את האש
מחכים שיפסיקו הפיצוצים אז יודעים שהפופקורן מוכן
מערבבים עם טיפונת מלח ומגישים
בתאבון