מי לא נתקל בסיטואציה שבה מכינים ערמה של שניצלים ובסוף נשארים איזה שלושה ארבעה שניצלים שנכנסים למקרר ומשם הסיכוי שיאכלו אותם שוב הוא קלוש,
אז ממש לא!!
קבלו דרך מדהימה שתהנו מהשניצל לא פחות מאשר הרגע שיצא מהמחבת.
הכנתי סלט מרענן עם רצועות שניצל לוהטות שמוקפצות עם צ׳ילי מתוק ושום
#בשיתוף אסם
בקערה שוברים את הביצים מוסיפים את השום, החרדל והמלח ומערבבים,
שמים את חתיכות השניצל בתוך הקערה אם יש לכם איזה שעה שימו במקרר להשריה (לא חובה).
בקערה נוספת שמים את פירורי הזהב
מוציאים שניצל מהביצה ומעבירים לפירורים ומעט מהדקים
– טיפ! תקפידו שהיד החלשה רק בביצה והיד החזקה רק בתערובת היבשה ככה
הפירורים יהיו יבשים לאורך כל הציפוי של השניצלים .
מחממים מחבת עם שמן עמוק
מטגנים כ-2 דקות כל צד עד שקריספי.
את השניצלים שישארו מכניסים למקרר וכשמתחשק ארוחת ערב קלילה מוציאים את השניצל מהמקרר ופורסים לרצועות,
מסדרים על תבנית, משפריצים טיפונת שמן ומכניסים לתנור ל-8 דקות חום 200 מעלות טורבו.
כשיוצא מהתנור מעבירים את השניצל לקערה ומקפיצים עם 2 כפות צ׳ילי מתוק וטיפונת שום (תיזהרו לא לטעום כי לא ישאר לכם לסלט זה ממכר).
בקערה שמים את כל הירקות של הסלט ומערבבים היטב עם הרוטב ויניגרט
מעבירים לצלחת ומגישים מעל רצועות השניצל
בתאבון