מטבוחה פטנט שמכינים ברגע וגורפת ים מחמאות,
אז הגענו לפרק הרביעי של פרוייקט שישי עם אסם בישולים
בפרקים הקודמים הכנו קוסקוס מהיר, אינטריה בשני סוגים ואפילו דג מרוקאי לאט לאט נשלים את שולחן השבת,
אבל אין שולחן שישי בלי מטובוחה!!
והמטבטחה הזאת כל כך פשוטה להכנה
שיש מצב שתתמכרו
בואו נכין…
#בשיתוף אסם
במחבת נון סטיק או בסיר שמים שמן זית אפשר גם שמן רגיל,
מוסיפים את שיני השום ומטגנים קלות,
מוסיפים את הפלפל החריף ומטגנים מעט,
מוסיפים את הפפריקה, הסוכר והמלח ופותחים את התבלין ע״י ערבוב.
מוסיפים את צנצנות רטבי העגבניות של פרפקטו,
מערבבים היטב
על אש קטנה עם מכסה סגור בשעה הראשונה
לאחר שעה פותחים את המכסה וממשיכים לערבב , נותנים לנוזל להתאדות ולמטבוחה להפוך לריבה מבשלים עוד כשעה
ובתאבון