קשה למצוא אנשים שלא אוהבים נקניקיות,
קשה למצוא אנשים שלא אוהבים פנקייק
אז תארו לכם כמה קשה יהיה למצוא אנשים שלא יאהבו את הפנקייק נקניקיות המשפחתי הזה שהכנתי בקלי קלות.
השתמשתי בנקניקיות הקנאקוורסט האגדיות של טירת צבי שבגלל העובי שלבן שמרו על העסיסיות גם אחרי האפייה.
סוגר פינה לארוחת ערב,
אתם חייבים לנסות
מחממים תנור ל- 200 מעלות.
בקערה טורפים ביצים, חלב סויה, סודה, שמן וחרדל.
מוסיפים קמח, מלח וטימין וטורפים היטב לתערובת אחידה ללא גושים.
מחממים מחבת נון סטיק עם מעט שמן,
מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים אותן מכל הצדדים עד שהן שחומות.
מעבירים את הנקניקיות לתבנית משומנת בקוטר 24
(אם המחבת מתאימה לתנור אפשר להשאיר את הנקניקיות במחבת).
מוזגים את הבלילה בזהירות מסביב לנקניקיות,
אופים 25-35 דקות עד שהבלילה יציבה מאד ומתחילה להזהיב,
מגישים חם עם חרדל, מיונז וקטשופ
ובתאבון
#בשיתוף טירת צבי