פריקה ופרגיות עם גזר וצימוקים שמכינים בתבנית,
הכל בתבנית אחת הכי קליל הכי טעים
ולמי לא קרה שהכין מתכון טעים בתבנית ובתחתית היו שאריות אוכל דבוקות (וטעימותֿ) אבל עדיין שמעצבנות לניקוי, אז מהיום אל חשש יש את פיניש אולטימייט פלוס- הקפסולה הכי טובה שפיניש יצרה, היא עשוייה כך שהקפסולה כל פעם מפעילה שלב אחר בזמן ההדחה ויודעת להמיס את השומנים שמצטברים בתבנית, והתוצאה פשוט מושלמת , תראו את הסרטון ותבינו
#בשיתוף ווניש
במחבת שמים שמן זית ומטגנים את הבצל כמה דקות,
מוסיפים את הגזר המגורד וממשיכים לטגן,
מוסיפים את הפרגיות מתבלים במלח ופלפל וזולפים סילאן
שמים מכסה ומחכים שהפרגית תשנה צבעה ללבן
מוציאים את הפרגית ומוסיפים פנימה את התבלינים, הצימוקים ואת הפריקה,
מערבבים קלות ומסירים מהאש
מעבירים את התערובת לתבנית פיירקס ומסדרים מעל את הפרגיות,
מוסיפים מים רותחים לתבנית
מכסים ברדיד אלומיניום
מכניסים לתנור 180 מעלות טורבו לשעה
מגישים באהבה,
ובתאבון