חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קוביות בשר אונטריב, תפוח אדמה, כרפס ולימון כבוש במיוחד לשבת

רגע לפני שבת קבלו מתכון קל קל קל לקוביות אונטריב עם כרפס, תפוחי אדמה וזעפרן שאתם חייבים להכין או שתשלחו לחמותכם שתכין לכם

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

2 ק״ג אונטריב חתוך לקוביות
2 כפות שמן זית
2 ראשי כרפס מקולפים וחתוכים לקוביות
3 תפחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
4 גבעולי סלרי חתוכים
5 פרוסות לימון כבוש
8 שיני שום פרוס
5-6 חוטי זעפרן
כף מלח
כפית פלפל גרוס
צרור כוסברה

אופן ההכנה

בסיר שמיועד גם לבישול וגם לתנור שמים 2 כפות שמן זית,
צורבים את הבשר היטב מכל הצדדים עם מעט מלח גס ופלפל גרוס,
מוסיפים את תפוחי האדמה וראשי הסלרי,
מוסיפים שום, מוסיפים סלרי ולימון כבוש,
מוסיפים את הזעפרן ועוד מלח ופלפל.
אחרי כמה דקות שהשום קצת מוציא טעמים מכסים במים עד גובה התבשיל ושמים צרור כוסברה.
מכסים ומבשלים שעה ורבע.
מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו ומכניסים לתנור לשעתיים וחצי
כמובן תוודאו שעדיין יש נוזל אם לא תוסיפו עוד כוס

מגישים ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת