חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שניצלוני דג ברמונדי טרי שיגרום לילדים שלכם לאהוב דגים

אם הילדים שלכם לא אוהבים דגים
זו הדרך שאני לימדתי אותם כמה שדגים זה דבר טעים (ומזין)
מכינים להם אצבעות / שניצלוני דג מדג טרי כמובן
(אני בחרתי דג ברמונדי טרי)
אבל שיהיו מגרים קריספיים זהובים.
ולא אומרים להם עד הרגע שטעים להם,
זהו מאותו רגע דג בשבילם זה דבר לגיטימי
תנסו אותי …

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

אצבעות דג קריספים בציפוי פירורי ביסלי:
6 פילטים דג ברמונדי טרי חתוך לרצועות
חבילת פירורית זהב של אסם
חבילת ביסלי גריל מרוסק (אפשר להחליף את הפירורית זהב והביסלי בפירורית ביסלי של אסם)
כוס קמח לציפוי
3 ביצים
כפית מלח
שמן עמוק לטיגון

אופן ההכנה

מבקשים מהדגאי פילטים של דג טרי אני מאוד ממליץ על ברמונדי או בס טרי ומבקשים שיסיר את העור
חותכים לחצי כל פילה ואז לרצועות לא דקות מידי ולא עבות מידי
מכינים 3 קערות:
– אחת עם קמח
– השנייה עם ביצים טרופות ומלח
– והשלישית עם פירורי זהב וחבילת ביסלי גריל שמרסקים אם היד
או במעבד מזון (או לחילופין פירורית ביסלי של אסם)
טובלים את הדג בקמח ודופקים קלות לניעור,
מעבירים לביצה ומיד לפירורים ומהדקים מעט
מחממים מחבת עם שמן עמוק וברגע שחם מטגנים את הדגים עד
שקריספי וזהוב
מגישים עם לימון או קטשופ ומיונז

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת