הקיץ בעיצומו,
בחוץ חום אימים
ובדיוק בגלל זה הכנתי לכם מנת פתיחה נהדרת, קלילה וכייפית שמכינים ברגע.
דמקה של אבטיח, מלפפון ופטה עיזים מעודנת של משק צוריאל
כל מה שאתם צריכים זה קצת מוטיבציה ולסמוך עליי שזה ביס אלוהי
#בשיתוף משק צוריאל
חותכים את הפטה עיזים, האבטיח והמלפפון לקוביות שוות כמו שאני מדגים בסרטון
מסדרים על צלחת שטוחה את הקוביות שתי וערב,
מפזרים מעט מלח,
סוחטים רבע לימון,
מפזרים את עלי הבזיליקום, הנענע, הבצל והצנונית
זולפים שמן זית
וזהו, מוכן !!
לא תאמיני כמה מרענן וטעים זה
בתאבון