חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית כריך רוסטביף סינטה הדק בעולם

כריך רוסטביף סינטה הדק בעולם

כבר שנה וחצי שיש לי בבית את ערכת הסכינים של נינג׳ה וחייב להגיד לכם בכנות שמאז אין לי צורך בשום אבל שום סכין נוספת

בזכות הפטנט היחודי שמגיע בערכה שיודע להשחיז את כל אחת מהסכינים בפשטות וביעילות

לרמה שהסכין חוזרת להיות חדה כמו ביום הקנייה שלה

אז החלטתי להכין את הכריך סינטה הדק בעולם וזה יצא מושלם

#בשיתוף שריג

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

600 גרם סינטה
כף חרדל הולנדי איכותי
כף מלח גס, כף פלפל גרוס ארבע עונות, כף ראב לבשר (מכל סוג שאוהבים)
3-4 עלי רוזמרין
רשת לרולדת בשר (לא חייב אפשר גם בלי)
לכריך מה שאוהבים אני אוהב לחם טוב, קצת חרדל איכותי, עגבניה, חמוצים, בצל ורוקט כי באמת לא צריך יותר

אופן ההכנה

מורחים את נתח הסינטה בחרדל מכל הצדדים
ומצפים בשכבת תבלינים שתעטוף את כל הנתח
למי שיש רשת רולדה שישים על הנתח למי שאין לא חובה.
מכניסים מדחום לאמצע הנתח, בנינג׳ה גריל יכולים לכוון ידני לטמפרטורה הרצוייה, אני ממליץ על 53-55 מעלות הצדדים יצאו עשויים והאמצע יצא מדיום
הצלייה לקחה כ-15-17 דקות כמובן שצריך לסובב לצלייה מכל הכיוונים
מוציאים למנוחה,
שמים על קרש חיתוך לכמה דקות ופורסים בעזרת סכין חדה פרוסות דקות דקות

אפשר להינות מפרוסות סינטה דקיקות ככה כמו שהן
או להרכיב את כריך החלומות..
אני הרכבתי לי כריך היסטרי
לחם טוב, קצת חרדל איכותי, עגבניה, חמוצים, בצל ורוקט כי באמת לא צריך יותר

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת