מצה דרוזית לאבנה זעתר ושמן זית

מצה דרוזית לאבנה זעתר ושמן זית

קבלו את המצה דרוזית הראשונה אי פעם וואי כמה שזה יצא טעים הכי פשוט להכנה , כל אחד יכול בקלות ובפשטות.

בשיתוף משק צוריאל

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

– 4 מצות
– 1 קופסא לאבנה משק צוריאל
– 4 כפות שמן זית
– 4 כפיות זעתר
– פטרוזיליה קצוצה(מי שלא אוהב יכול לשים רוקט קצוץ, סלרי קצוץ או לוותר בכלל)
– שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • טובלים את המצות במי ברז עדיף פושרים כ30 שניות כל מצה
  • מניחים על נייר סופג ובין השכבות שמים עוד נייר סופג
  • עוטפים במגבת רטובה כ20 דקות מנוחה
  • לאחר מכן חוצים את המצה לחצי
  • שמים כמות נדיבה של לאבנה, קצת זעתר ופטרוזיליה קצת שמן זית ומגלגלים 
  • טובלים בביצה ומטגנים במחבת עם שמן עמוק 
  • מטגנים דקה וחצי כל צד ומוציאים
  • בתאבון וחג פסח כשר ושמח
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת