המנה הבאה היא גאונית בעיניי ומיועדת לפסח מתי שבא להעיף את המצה עם שוקולד מהחלון… היא קלה להכנה היא בנינג׳ה גריל שזה חלום והיא סוגרת פינה יופי
אז תכירו את המצה-בעגין
הטורקים כרגע משקשקים רק אומר
בשיתוף שריג היבואן הרשמי
המנה הבאה היא גאונית בעיניי ומיועדת לפסח מתי שבא להעיף את המצה עם שוקולד מהחלון… היא קלה להכנה היא בנינג׳ה גריל שזה חלום והיא סוגרת פינה יופי
אז תכירו את המצה-בעגין
הטורקים כרגע משקשקים רק אומר
בשיתוף שריג היבואן הרשמי
– 300 גרם בשר טחון שומני(אסאדו,אונטריב, צוואר) |
– 4-5 מצות רטובות |
– 2 חתיכות גמבה |
– חצי עגבניה |
– 2 שיני שום |
– חופן פטרוזיליה |
– רבע פלפל חריף |
– רבע בצל סגול |
– כף רסק |
– כפית רכז רימונים(לא חובה) |
– כפית מלח |
– חצי כפית פלפל שחור |
כפית פפריקה |
– חצי כפית כמון |
– טחינה להגשה |
אופן ההכנה: